Home Wonen Onderwijs Staatsexamen Nederlands, onderdeel fictie

Staatsexamen Nederlands, onderdeel fictie

821
Het is een spannende tijd voor drie van onze leerlingen. Zij zijn sinds september bezig met de voorbereidingen voor de staatsexamens. Twee van de drie doen een verspreid examen en gaan in 2019 deelnemen aan het examen voor een aantal vakken. Eén van de leerlingen doet in 2019 volledig examen. Voor elk behaald vak krijgen de leerlingen een certificaat dat zes jaar geldig blijft. Zodra de leerling voldoende certificaten heeft gehaald, kunnen deze voor een diploma worden ingeruild. Het staatsexamen bestaat uit een centraal examen en een mondeling college-examen. Het centraal examen is het gedeelte waaraan alle eindexamenkandidaten van scholen

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelAvocados
Volgend artikelBrandstofprijs blijft dalen
Werkte als leerkracht voor een openbare Jenaplanschool en de Oranje Viermaster, en sinds vier jaar bij NOAP. 15 jaar in Portugal. Woont met Timo (13), Eva (11), hond Levi, paard Trovão, katten Mili en Timi en cavia Lizi in een huisje vlak bij Silves.