Home Nieuws Staatsexamens 2020

Staatsexamens 2020

500
Mei……examentijd. Uiteraard wordt ook bij ons het voortgezet onderwijs afgesloten met een examen. In Nederland sluiten de leerlingen hun school af met een eindexamen. Leerlingen van Nederlandse scholen in het buitenland nemen deel aan het staatsexamen. Beide examens bestaan uit twee gedeelten. Het centraal examen wordt jaarlijks afgenomen gedurende twee weken in mei. Alle examenkandidaten doen hieraan mee. Dit is het gedeelte van het examen dat gemaakt en beoordeeld wordt door de staat. In het andere gedeelte van het examen zit het grote verschil. Leerlingen van scholen in Nederland moeten ook nog een schoolexamen afleggen. Dit schoolexamen wordt door de

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelUitverkoop
Volgend artikelHeropening restaurants
Werkte als leerkracht voor een openbare Jenaplanschool en de Oranje Viermaster, en sinds vier jaar bij NOAP. 15 jaar in Portugal. Woont met Timo (13), Eva (11), hond Levi, paard Trovão, katten Mili en Timi en cavia Lizi in een huisje vlak bij Silves.