Home Maatschappij Columns Tone of voice

Tone of voice

655
Het is nog niet zo lang geleden dat je door je bank met de nodige égards werd behandeld. Zeker als je wat te besteden, te beleggen of te ‘verhypotheken’ had. Je kende je lokale private banker. En hij of zij kende jou. Meerdere keren per jaar nam jouw ‘bankmedewerker’ contact met je op. Alle financiële zaken werden doorgenomen, gewikt en gewogen. Een eenvoudige verlenging van je rentevaste periode van je hypotheek bijvoorbeeld, werd serieus en zorgvuldig besproken. Dat gaf een vertrouwd en prettig gevoel. Je bankzaken waren goed geregeld. Hoe anders is dat nu. Als het je al lukt om

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelCursus documentaire maken
Volgend artikelWe gaan weer naar school!
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.