Home Geld & Recht Financieel Uitnodiging gratis seminar ‘Investeren in gezondheid’

Uitnodiging gratis seminar ‘Investeren in gezondheid’

342

Vraag aan willekeurig iemand wat het belangrijkste is in het leven, het antwoord is ‘gezondheid’. We leven langer dan ooit en willen allemaal graag gezond oud worden. Alex Portugal nodigt u uit voor een zeer speciaal seminar over investeren in een lang en gezond leven op dinsdag 23 oktober in het Vale de Oliveiras Resort in Carvoeiro om 15.30 uur. We hebben deze keer voor twee invalshoeken gekozen: zelf in uw persoonlijke gezondheid investeren en investeren in de economie rondom gezondheid.

Janneke van der Meulen, topsportster en auteur van de boeken EET WIN-WIN & SUPERSNEL-HERSTEL. Als professioneel roeister en expert op het gebied van geluk en gezondheid weet ze wat er nodig is voor het leveren van optimale prestaties, ongeacht je leeftijd, in een snel veranderende wereld. Een inspirerend verhaal over de invloed van voeding op de gezondheid en het milieu.

Kaspar Huijsman geeft inzicht in de financiële mogelijkheden en risico’s die investeren in de gezondheidsmarkt met zich meebrengt. Hij heeft zich daarvoor laten inspireren door bekende belegger Jim Mellon. Tijdens de sessie zal Huijsman uitleg geven op wat de longevity economie precies inhoudt en alle informatie geven over de historische groei en verwachte groeisectoren in deze markt. En daarbij gaat hij ook uitgebreid in op de visie van Jim Mellon.

Programma
15 uur ontvangst met vers groente- en fruitsap
15.30 uur seminar
17.00 uur napraten onder genot van gezonde borrelhapjes

Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf u nu in via alexportugal.nl, door een mail te sturen naar info@alexportugal.nl of door te bellen met +351 282 380 335.