Home Nieuws Activiteiten Uitnodiging NCA-Nieuwjaarsborrel

Uitnodiging NCA-Nieuwjaarsborrel

264

De laatste dagen van het jaar 2019, de dagen vol met gezelligheid en blijdschap en met als hoogtepunt natuurlijk het vieren van oud en nieuw, zijn alweer achter de rug. En met het oud achter de rug en het nieuwe dat er aankomt, staat er weer een NCA-feestje op de plank: onze jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. Het NCA-bestuur nodigt dan ook iedereen uit om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. We gaan de fles opentrekken en er iets moois van maken!

Waar en wanneer?
Zondag 19 januari, van 14.00 tot 17.00 uur, in het Clubhouse van Balaia Golf Village in Albufeira. Er is voldoende parkeerruimte aan het Clubhouse.

Wat mag je verwachten?
Voor wie op zoek is naar hernieuwde energie in het nieuwe jaar, hebben we vier mensen ingeschakeld die ieder op geheel andere wijze energie kunnen (mee)geven.

Anne van der Zee (die ook vorig jaar van de partij was) vertelt meer over jouw karakter, kwaliteiten, blokkades, passies, levensloop middels handlezen of tarotkaarten.

Alice Campos leest kristallen en kan je van alles vertellen over het effect van kleurentherapie.

Wicky van Deemter brengt je (m)(w)eer in balans met aromatherapie en bloesemremedies.

Filipa dos Santos verrijkt je lichaam en ziel met een reikibehandeling.

De consulten duren maximaal een kwartier en kosten 5 euro. Let op, de plaatsen zijn beperkt! Wil je je kans niet voorbij laten gaan? Maak dan direct bij binnenkomst een afspraak voor een specifiek tijdstip.

Toegang
Niet alleen NCA-leden zijn welkom. Wellicht heb je een vriend of kennis die onze club nog niet kent en er graag meer over wil weten. Of gewoon wil genieten van een gezellig, informeel samenzijn. Breng haar/ hem mee! Iedereen is van harte welkom en kan ter plekke lid worden!
Uiteraard wordt er gezorgd voor een welkomstdrankje en lekkere hapjes. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.
NCA-leden betalen 5 euro entree en krijgen hiervoor 5 consumptiemunten. Ben je geen lid, dan betaal je ook 5 euro en krijg je 2 consumptiemunten, of 5 als je net lid geworden bent. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

Vergeet niet om je NCA-lidmaatschapspasje mee te nemen!
Graag tot zondag!