Home Nieuws Activiteiten Uitnodiging NCA-Nieuwjaarsborrel

Uitnodiging NCA-Nieuwjaarsborrel

722

2019, een nieuw jaar, een nieuw begin. Elk begin vraagt om nieuwe energie en daarom willen wij op geheel andere wijze graag verfrissende energie aan uw nieuw jaar toevoegen.

Naast de gelegenheid tot borrelen en oliebollige gesprekken, bieden wij u de mogelijkheid om op 20 januari uzelf een nieuwe schets te laten aanmeten.

Jill Scott zal u verfijnd, karakteristiek of op ludieke wijze portretteren voor slechts vijf euro/muntjes. Of wat te denken van een blik in de toekomst…. U heeft het letterlijk zelf in de hand(en)! Anne van der Zee doet naast hand- ook nog aan kaartlezen. Laat u in de 2019-kaarten kijken, eveneens voor 5 euro/muntjes. En last but not least, als het dan echt om energie gaat… Hoe staat u er energetisch voor aan het begin van het nieuwe jaar? Marco Águas maakt een aurafoto die u de nodige inzichten geeft in uzelf. Kortom, een keur van activiteiten op deze nieuwjaarsreceptie en allemaal met als doel 2019 met de nodige nieuwe energie in te luiden.

Komt u ook? De Nieuwjaarsborrel vindt plaats op zondag 20 januari 2019. Zoals gewoonlijk hopen we u te mogen verwelkomen tussen 14.00 en 17.00 uur in het centraal gelegen Clubhouse van Balaia Golf Village, in Albufeira. Entree is gratis, voor een welkomstdrankje en lekkere hapjes wordt gezorgd.

NCA-leden krijgen een persoonlijke uitnodiging toegestuurd. Breng ook uw vrienden en kennissen mee die (nog) geen NCA-lid zijn. Iedereen is van harte welkom!