Home Geld & Recht Financieel Vertrouwen in de toekomst

Vertrouwen in de toekomst

319
Daar zitten ze dan, in een online collegezaal met wat bleke bekkies en warrige coronakapsels; ‘mijn’ studenten. Ze studeren Finance & Tax en zijn dus onze toekomstige bankiers, beleggers en verzekeraars. Bij het project ‘Productinnovatie in de financiële dienstverlening’ vroeg ik ze om de belangrijkste trends in de vorm van stellingen op te schrijven. Er zaten heel wat mooie stellingen bij. Ze lopen uiteen van de toekomstige onverzekerbaarheid van klimaatrisico’s als gevolg van klimaatverandering tot de volstrekte ontkenning daarvan. Maar ook stellingen over data-analyse en dataverzameling, waardoor geen enkel risico meer onverwacht of disruptief zal zijn omdat alles te voorspellen

Oeps! De volledige content is alleen toegankelijk voor NCA-leden.
Lid worden? Meld je hier aan. Ben je lid, dan kan je hieronder inloggen. Heb je nog geen inlogcode, vraag dan hier je code aan.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
DELEN
Vorig artikelSpinazie & kikkererwten stoofpot
Volgend artikelFaro en Portimão lanceren gratis thuisbezorgservice
Michiel Huisman (1959) is columnist, journalist en publicist op het gebied van financial services. Hij werkte jarenlang in de sector als accountmanager, projectmanager en manager business development. Hij schrijft ‘inside out’ en ‘outside in’ en maakt spraakmakende interviews met betrokkenen in de wereld van het (grote) geld.