Home Nieuws Activiteiten Wat is er nou leuk aan golfen? Ontdek het zelf!

Wat is er nou leuk aan golfen? Ontdek het zelf!

185
golf clinic portugal

Portugal is een zeer populair golfland. De Algarve is zelfs meerdere malen uitgeroepen tot beste golfbestemming ter wereld. Dat is niet niks!

Maar wat is er nou zo leuk aan dat golfspelletje? De maand september staat in het teken van golfen, voor iedereen! Dus ook voor U!!!!

Graag bieden we u de gelegenheid eens te ervaren wat het is. Daarom gaat golf pro Bart van der Wind met ons een paar uurtjes aan de slag. Putten, swingen, chippen…. het klinkt eigenlijk best dynamisch!

Benamor Golf

Benamor is een prachtige 18 holes golfbaan in het oosten van de Algarve, ontworpen door
Sir Henry Cotton en voltooid in 2000. Deze glooiende baan biedt een prachtig uitzicht op zowel de zee als de bergen. En het is waarschijnlijk de enige golfbaan waar geen huizen rond de fairways te vinden zijn, maar wel een authentiek Portugees kerkje: sla gerust een kruisje voor een goede ronde!

Wie is Bart?

Bart van der Wind is PGA A professional en clubfitter, putt- en clinic specialist en bekend met het 9 stappenplan. Zijn doel is een simpel golfspel voor iedereen en daardoor veel plezier tijdens het spelen op de baan.

Bart woont en werkt sinds 2009 in de Algarve, de laatste 8 jaar als head professional op Benamor Golf in Tavira. Daar biedt hij privé-, groeps- en baanlessen, en een wekelijkse wedstrijd met diner op donderdag.

“Sinds 1986 ben ik golf professional en ik heb 5 jaar gewerkt op de European Tour. Verder heb ik heel veel put clinic’s gegeven in heel Europa.  Tijdens mijn sportopleiding aan het CIOS in Overveen kwam ik als top honkballer en voetballer in aanraking met golf. Dat leek me wel wat, slaan tegen een bal, dat was ik immers gewend. Met honkbal kun je in Nederland niets verdienen en lesgeven en coachen zit in mijn bloed, dus de keuze was gemaakt.

Ik heb stage gelopen op Spaarnwoude en daarna naar Hilversum, Groesbeek en Nunspeet.

Na 25 jaar in de winter lesgegeven te hebben was ik de kou en regen zat en stond open voor een baan in een warm land.

Ik werkte op dat moment ook op de European Tour en werd gevraagd om in Portugal te komen werken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en zijn Simone en ik geëmigreerd.

We hebben het super naar de zin hier in Portugal, geen sneeuw en kou, een lang golfseizoen in een prachtige omgeving!” aldus Bart

Doe jij mee?

Wanneer: vrijdag 24 september om 10.30
Waar: Benamor Golf club Tavira
Wie: beginnende golfers en voor iedereen die nog nooit gegolfd heeft

Geef je op bij Michele: info@ncaportugal.com

Wat kost het?

Voor leden is het €15 en niet-leden betalen €20

Nog geen lid van de Nederlandse Club?

Kijk dan eens op onderstaande link, daar vindt u alle voordelen op een rijtje plus aanmeldformulier!

http://online.ncaportugal.com/lid-worden/