Home Nieuws Activiteiten Wat weet jij over koffie?

Wat weet jij over koffie?

618
koffie drinken Portugal

Wij gaan 25 november naar de markt in Loule, naar Ilona van Meegen de eigenaresse van bean17 coffee and more. Zij is een specialist in het maken van echte cappuccino’s met vers geroosterde koffiebonen. Ilona gaat ons een beetje wegwijs maken in de bijzondere koffie wereld!

Je kunt bij bean17 coffee and more heerlijk ontbijten en/of lunchen of eigengemaakte appeltaart eten. Wij gaan echter nu koffie proeven. Samen met haar partner Jan Tromp krijgen we een korte introductie over koffie.

17.00 inloop met een koffie/thee/wijn

17.30-18.15 koffie introductie en taste

19.00 afronding

Waar is Bean17?

Locatie is winkel 11 (loja 11 Gourmet/da Praça by bean17 coffee and more) in de Mercado de Loulé. De ingang is aan de buitenkant van het marktgebouw in de Rua Ataida de Oliveira.

Wie zijn Ilona en Jan?

Ilona en Jan wonen nu bijna 6 jaar in de Algarve, in Loulé. Door een reorganisatie in de Nederlandse zorg kreeg Ilona de kans om haar droom achterna te gaan, een Specialty Coffeebar opzetten. Met de behoefte aan meer zon, werd het Portugal.

Het product ‘koffie’ is een geweldig mooi natuurproduct om mee te werken. Het kent vele mogelijkheden in verschillende smaken en stijlen. Daarnaast is ‘koffiedrinken’ vaak een gezellig samenzijn, het brengt mensen bij elkaar en/of het is een genietmomentje van de dag!

 Hoe doe je mee?

Geef je op via: info@nca portugal.com

Wat kost het?

Voor NCA leden €5! Voor niet-leden: €10

Wil je lid worden van de leukste club van Portugal?

Hieronder de link met alle voordelen op een rijtje en aanmeldformulier:

https://online.ncaportugal.com/lid-worden/